CBRE Jaarverslag 2021

klant sinds 2002

CBRE

CBRE Group is een internationale vastgoedorganisatie met het hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf is wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Het van origine Brits-Amerikaanse bedrijf telt meer dan 100.000 werknemers, verdeeld over ruim 530 kantoren wereldwijd.  Voor de Europese beleggingsfondsen van CBRE (dat in Nederland ING Vastgoed overnam) maakt TD Cascade al bijna 20 jaar de jaarverslagen.

In samenwerking met CBRE Global Investors ontwikkelde TD Cascade een strak vormgeven rapportage template, zodat elk individueel fonds toch duidelijk de identiteit van CBRE uitstraalt.
De productieperiode voor al deze jaarverslagen bedraagt slechts één maand en in die maand schakelt ons team bijna dagelijks met de diverse CBRE teams in Europa. De vereiste hoge omloopsnelheid en detaillering vragen om korte lijnen en een gestroomlijnd en geautomatiseerd proces. Om dit te kunnen garanderen wordt er door het jaar heen doorontwikkeld en fijn geslepen. De jaarverslagen van CBRE zijn een prachtig voorbeeld van de waarde van een hechte samenwerking, Tegelijkertijd laten zij zien dat ‘constant’ niet hetzelfde is als stilstand. En continuïteit niet hetzelfde als herhaling.

CBRE 2021 - overview
CBRE 2021 overzicht
CBRE 2021 - kaart
CBRE 2021 Organogram
CBRE 2021 - Tussenblad